Compleet schaakbord kopen

Bent u opzoek naar een compleet schaakbord voor het spelen van schaak? Dan bent u bij schaakspel.nl op het juiste adres. Of je nu wilt beginnen met schaken of al er ervaren speler bent, hier vind jij het schaakbord wat perfect bij jou past.

Een schaakbord van Schaakspel.nl

In het assortiment van Schaakspel.nl heeft u de keuze uit verschillende schaakborden. Van een klassiek schaakbord tot een handgemaakt houten 3D schaakbord. Dit zorgt ervoor dat u samen met vrienden kunt genieten van een potje schaken. Naast het plezier van het schaken zorgt het spelen van schaak ook voor een goede ontwikkeling van de hersenen. Het stimuleert om goed na te denken, verbetert het concentratievermogen en zorgt ervoor dat je logisch nadenkt over de stappen die je kunt nemen.

Handgemaakte schaakborden

Naast de klassieke schaakspellen kunt u ook kiezen voor een handgemaakt houten schaakbord. Naast het schaken op dit schaakbord zal dit stijlvolle bord ook een prachtige toevoeging zijn voor in uw kantoor of huis. Deze schaakborden zijn ieder uniek en zijn gemaakt van beukenhout. De kleuren in het bord worden gemaakt door andere stukken hout toe te voegen. Het speelvlak is ingelegd met parelmoer en walnootfineer.

Waaruit bestaat een compleet schaakbord?

Een klassiek schaakbord bestaat uit een bord van 40 x 40 cm. Naast het schaakbord zijn er de schaakstukken. Een volledige set schaakstukken bestaat uit 32 stuks, per speler zijn dit dus 16 schaakstukken. De schaakstukken waar je als speler mee speelt zijn: 1 koning, 1 dame, 2 torens, 2 lopers, 2 paarden en 8 pionnen.

Online schaken of op een echt schaakbord?

Er zijn verschillende manieren om te schaken. Zo heb je online schaken. Op deze manier kun je via internet tegen verschillende tegenstanders spelen. Ook kun je bijvoorbeeld online tegen een computer schaken. Hoewel dit een prima manier is om te oefenen blijft een écht schaakbord toch het beste om op te spelen. Zo kun jij samen met vrienden gezellig een potje schaak spelen en is het schaakbord ook nog mooi en stijlvolle toevoeging op de plek waar jij het neerzet.

...Lees meer
Filters Filters

Helena Wood Art

Hero - Black - Handgemaakt

Handgemaakte houten schaakbord met opbergsysteem...
€239,99

Helena Wood Art

Hero - Goud - Handgemaakt

Handgemaakte houten schaakbord met opbergsysteem...
€239,99

Helena Wood Art

Hero - Brons - Handgemaakt

Handgemaakte houten schaakbord met opbergsysteem...
€239,99

Star

Deluxe schaken

Het klassieke schaakspel mag niet ontbreken in je spelletjeskast!...
€64,99

Star

VIP schaken

Het klassieke schaakspel mag niet ontbreken in je spelletjeskast!...
€54,99

Helena Wood Art

Klassiek schaakbord met schaakstukken

Handgemaakte houten schaakbord met houten schaakstukken. Deze handgemaakte schaakbord is gemaakt van beukenhout en alle kleuren die u aan boord ziet, zijn natuurlijke kleuren van verschillende hout...
€67,99

Helena Wood Art

Klassiek schaakbord

Handgemaakte houten schaakbord zonder schaakstukken. Deze handgemaakte schaakbord is gemaakt van beukenhout en alle kleuren die u aan boord ziet, zijn natuurlijke kleuren van verschillende houtsoor...
€47,99
Pagina 1 van 1