Verzenden

Alle verzendingen binnen Nederland worden via PostNL gratis verzonden. Plaats je een bestelling op werkdagen vóór 23:00 uur met een afleveradres in Nederland, dan ontvang je je bestelling binnen 2 werkdagen in huis. Voor bestellingen die naar België of andere Europese landen verzonden worden, rekenen wij op 2 tot 4 werkdagen.

Zodra de order is verwerkt, ontvang je een email met daarin een track & trace link. Je kan de status van jouw bestelling volgen middels de track & trace van de zending.

Wat als ik niet thuis ben als de bezorger mijn pakket komt afleveren?

Niet thuis? Geen probleem! Als je niet thuis bent, probeert PostNL het pakket te bezorgen bij de buren. Lukt dit niet, dan wordt je pakket op een PostNL-punt bij je in de buurt afgegeven. In het geval dat je pakket is afgeleverd op een PostNL-punt, heb je een week de tijd om het pakket daar op te halen. Waar je pakket precies is afgeleverd kun je altijd volgen via de track & trace link en/of de PostNL app.

Mijn pakket staat als bezorgd, maar ik heb niets ontvangen. Wat nu?

We willen je vriendelijk vragen eerst bij je directe buren te vragen of zij misschien een pakje of kaartje hebben ontvangen. Controleer ook de brievenbussen. Is je pakje nog niet boven water? Neem dan zo snel mogelijk contact op via ons mailadres [email protected] of stuur ons een appje naar +3683415618, zodat we je verder kunnen helpen en een uitgebreid onderzoek kunnen opstarten.

Retourneren

Wil je (een deel van) je bestelling retourneren? Dat kan natuurlijk. Vanaf de dag van aflevering heb je 14 dagen de tijd om te beslissen. We vinden het wel erg fijn als het sneller lukt. Tijdens de bedenktijd ga je zorgvuldig om met het product en de verpakking. Retourneren is gratis.

Stap 1

Doe alle artikelen in de bijbehorende verpakking en doe alles terug in de verzenddoos.

Stap 2

Ga naar https://schaakspel-retour.myparcel.me en volg die stappen die daar worden aangegeven. Print het retourlabel en plak deze op de verzenddoos.

Stap 3

Breng de verzenddoos naar een PostNL punt.

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd. Bewaar de track & trace code goed zodat je zelf kunt zien of jouw retourzending al bij ons is aangekomen.

Onze retourvoorwaarden

  • Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn van 14 dagen.
  • Stuur de artikelen die je wenst te retourneren in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt.
  • Indien het product beschadigd is, of niet compleet is geretourneerd, dan zal deze waardevermindering in rekening worden gebracht en afgetrokken van het terug te betalen bedrag.
  • U kunt de producten ook via een andere vervoerder retourneren, dan zijn de kosten voor eigen rekening.
  • Klopt je bestelling niet? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via [email protected] en vermeld uw naam en bestelnummer en geef aan wat er aan uw ontvangen bestelling niet klopt.

 

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Ons retouradres:
Smidskade 14-B
2461 TR  Ter Aar

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.